Turvallisen ampujan peruskurssi (I/2024) – 26.5.2024

Pohjanmaa Practical ry järjestää practical-ammunnan (IPSC) peruskurssin toukokuussa 2024.

Kurssi alkaa teoriapäivällä Seinäjoella sunnuntaina 26.5.2024. Tarkempi osoite ilmoitetaan myöhemmin, päivän kesto noin klo 10.00 – 18.00. Käsittely- ja ampumaharjoitukset järjestetään teoriapäivän jälkeen Ilmajoella, Tervahaminan ampumaradalla, erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

Kurssin hintaan, 180 eur, sisältyy teoriaopetuksen ja -kokeen lisäksi laina-aseet ja -varusteet sekä patruunat harjoittelukerroille sekä ampumakokeeseen. Omalla aseella ja patruunoilla osallistuvalle hinta on 130 eur.

Yhdistyksellä on jonkun verran kuulosuojaimia ja suojalaseja, mutta suosittelemme henkilökohtaisia suojavarusteita.

Ilmoittautuminen kurssille alla olevasta linkin takaisesta lomakkeesta. Lähetämme maksuohjeet sähköpostitse ilmoittautuneille. Ilmoittauduthan 19.5. mennessä.

Tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, eikä teoriapäivään osallistuminen ei vaadi erikseen lisenssiä tms. Ampumaharjoituksiin ja ampumakokeeseen osallistuessasi tulee sinulla olla jäsenyys Suomen Ampumauheiluliiton (SAL) alaisessa seurassa sekä lisenssi ja vakuutus maksettuna. Neuvomme aiheesta lisää teoriapäivässä.

Tule mukaan vauhdikkaaseen lajiin!

Vastaa