Turvallisen ampujan peruskurssi (I/2023) – 18.2.2023

Pohjanmaa Practical ry järjestää practical-ammunnan (IPSC) peruskurssin helmikuussa 2023.

Kurssi alkaa teoriapäivällä Seinäjoella lauantaina 18.2.2023. Käsittely- ja ampumaharjoitukset järjestetään teoriapäivän jälkeen Ilmajoella, Tervahaminan ampumaradalla, erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

Kurssin hintaan, 180 eur, sisältyy teoriaopetuksen ja -kokeen lisäksi laina-aseet ja -varusteet sekä patruunat harjoittelukerroille sekä ampumakokeeseen. Omalla aseella ja patruunoilla osallistuvalle hinta on 130 eur.

Yhdistyksellä on jonkun verran kuulosuojaimia ja suojalaseja, mutta suosittelemme henkilökohtaisia suojavarusteita.

Ilmoittautuminen kurssille alla olevasta linkin takaisesta lomakkeesta. Lähetämme maksuohjeet sähköpostitse ilmoittautuneille. Ilmoittauduthan 12.2. mennessä.

Tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, eikä teoriapäivään osallistuminen ei vaadi erikseen lisenssiä tms. Ampumaharjoituksiin ja ampumakokeeseen osallistuessasi tulee sinulla olla jäsenyys Suomen Ampumauheiluliiton (SAL) alaisessa seurassa sekä lisenssi ja vakuutus maksettuna. Neuvomme aiheesta lisää teoriapäivässä.

Tule mukaan vauhdikkaaseen lajiin!