Turvallisen ampujan peruskurssi (I/2022) – 9.4.2022

Pohjanmaa Practical ry järjestää practical-ammunnan (IPSC) peruskurssin huhti-toukokuussa 2022. 

Kurssi alkaa teoriapäivällä ja -kokeella Seinäjoella lauantaina 9.4., käsittely- ja ampumaharjoitukset tiistai ja torstai iltaisin Tervahaminan ampumaradalla, Ilmajoella. 

Harjoittelukerrat ovat seuraavina päivinä:

to 14.4.ti 19.4.
to 21.4.ti 26.4.
ti 3.5.to 5.5.
to 12.5.ti 17.5.

SRA/IDPA/tms. kokeneille ammunnanharrastajille ampumakoe järjestetään 12.4. Uusille ampujille koepäivät ovat 28.4., 10.5. ja 19.5. Kokeen läpäistyä kurssi päättyy ja aloitetaan käymään normaaleissa harjoituksissa. 

Kurssin hintaan, 170 eur, sisältyy teoriaopetuksen ja -kokeen lisäksi laina-aseet ja -varusteet sekä patruunat harjoittelukerroille sekä ampumakokeeseen. Itseltäsi odotamme löytyvän kuulosuojaimet ja suojalasit. Omalla aseella ja patruunoilla osallistuvalle hinta on 120 eur. 

Ilmoittautuminen kurssille alla olevan linkin takaisesta lomakkeesta. Lähetämme maksuohjeet sähköpostitse ilmoittautuneille. Ilmoittauduthan 3.4. mennessä.  

Ilmoittautumislomake

Ampumaharjoituksiin osallistuessasi tulee sinulla olla jäsenyys Suomen Ampumauheiluliiton (SAL) alaisessa seurassa sekä lisenssi ja vakuutus maksettuna. Jos seura on vielä etsinnässä, voit liittyä jäseneksemme myös teoriakokeen jälkeen.

Tule mukaan vauhdikkaaseen lajiin!